New York Post|

Forældre mere bevidste om børns privatliv på Internet – Spokesman.com – 23 august 2014

Foto: BarcroftIndia; INFphoto; AP mere ON: Kris Jenner ramper op marketing maskine på annoncer uge Ny Yorks reklame uge ramping op den stjerne watt. I forhold til Cannes Lions ad festival på Rivieraen celebrity-besat, har den citys årlige industri indsamling været en mere knappet-down affære. Men arrangørerne ønsker at tilføje nogle Syden til den ellevte udgave af Ad uge, med en bred vifte af fed ansigt navne, der går ud over de sædvanlige ad og medier typer. Mens holdet stadig lægger sidste hånd på annonce-palooza sparker ud September 29, omfatter A-listers Sin City skuespillerinde Jessica Alba, der vil snakke om hendes eco-friendly baby business, The ærlig Co. film mogul Harvey Weinstein, musik impresario Irving Azoff og Madison Square Garden boss Jim Dolan vil tale om nexus film, musik og sport. Morgen vært Michael Strahan vil kibitz med Facebook annonce chef Carolyn Everson om pop kultur, mens Arianna Huffington og New York Sen. Kirsten Gillibrand vil tale om omdefinere arbejdspladsen for kvinder.

Japansk mand har 16 surrogat babyer, indtil videre. Er det ulovligt? -CSMonitor.com

Shigeta er ikke blevet sigtet nogen forbrydelse. Han forsøger at få sine børn tilbage 12 i Thailand er bliver passet af sociale ydelser og han har vist sig gennem DNA-prøver sendt fra Japan, han er deres biologiske far. Han hurtigt forlod Thailand efter den 5 august raid gorden denpasar på ejerlejlighed og har sagt gennem en advokat, at han simpelthen ville have en stor familie og har midler til at støtte den. Kokiat sagde Shigeta ansat 11 thailandske surrogat mødre til at bære sine børn, herunder fire sæt tvillinger. Politiet ikke har fastlagt de biologiske mødre, sagde Kokiat. Grundlæggeren af en multinational fertilitetsklinik, der leveres Shigeta med to rugemødre sagde hun advarede Interpol om ham selv før den første baby blev født i juni 2013. “Så snart de fik gravid, han krævede mere.

Henrik af Interpol i Thailand sagde det lokale kontor har aldrig set advarslerne. En Interpol talsmand i Lyon returnerede ikke umiddelbart et opkald, der søger kommentar. Kukunashvili har også sendt Shigeta en e-mail at udtrykke mistanke, og advokat Ratpratan Tulatorn reagerede på hans vegne i en August 31, 2013, e-mail, at klinik ejeren leveres til AP. Advokaten sagde Shigeta var involveret i nogen uærlighed, ingen ulovlige aktiviteter. Han sagde hans klient håbede at holde ved hjælp af nyt liv, men selskabet derefter stoppede med at arbejde med ham.

Mand undersøgt efter fadder 16 børn, ønsker hundredvis mere | New York Post

I en 2011 undersøgelse, 66 procent af Generation X forældre (mennesker født i 1960 ‘ erne og 70 erne) sagde de sende billeder af deres børn online, mens mere end halvdelen sagde, at de har fælles nyheder om childs realisering online. Meningsmålingen blev en del af de langsgående undersøgelse af amerikanske unge på University of Michigans Institut for SocialResearch. Aisha Sultan, en fellow på institute da meningsmålingen blev gennemført, mener, at resultaterne kan være forskellige, hvis de samme spørgsmål blev stillet til respondentstoday. Tilbage (dengang) var der ikke en masse af samtale om det, siger Sultan, som er et nationalt syndikerede forældrerollen rådgivning klummeskribent på St. Louis post Dispatch.

Advertisements